Új Sony vízálló mp3 lejátszó

Kiváló, víz alatti zenehallgatás A fülpárnák úszáshoz1 speciális kialakításukból adódóan kívül tartják a vizet, és gazdag, pontos hangzást biztosítanak, hosszról-hosszra. A standard fülpárnákkal ellentétben a vékony membrán megakadályozza, hogy víz kerüljön a headset-be. Találja meg a megfelelő zenét menet közben. Tartsa lenyomva a lejátszás gombot két másodpercig a ZAPPIN™ aktiválásához, és a számokba belehallgatva válasszon egyet, amelyik megfelel edzése intenzitásának. Nagy hangzás, apró méret A 13,5 mm-es meghajtóegységek mély basszushangzás… Tovább »

Bővített garancia – prémium szolgáltatás

Kibővített garancia – prémium Sony szolgáltatás. Évekig védetten a meghibásodások ellen! Új szolgáltatás, a kibővített garancia minden leendő Sony termék tulajdonosnak komoly biztonságérzetet nyújt, hiszen a törvény által előírt 1 éves jótálláshoz 1, 2, 3, illetve akár 4 év extra garancia vásárolható. Miért jó Önnek? A hagyományos gyártói garancia kibővítésével a Sony szervizszolgáltatását még tovább veheti igénybe A mechanikai és elektronikus meghibásodások esetén az alkatrész és szerviz munkadíjat is tartalmazza… Tovább »

Alpha a77 II – a Sony új DSLR modellje

A Sony hosszú idő után frissítette féligáteresztő tükrös fényképezőgép családját, s bejelentette az Alpha a77II modellt. A gépbe az elődével megegyező méretű és felbontású, 24 Mpixeles APS-C CMOS szenzor került, mely a korábbi változat továbbfejlesztése. A gép érzékenységét alapesetben ISO100 és ISO25600 közé állíthatjuk, a lépésköz 1/3 Fé. Van lehetőség ISO50, ISO64, illetve ISO80-ra is kiterjeszteni az érzékenység minimumát, felfelé pedig akár ISO51200-ig is mehetünk, igaz, ez utóbbi már a… Tovább »

A Sony új BRAVIA tévéi

Tavasszal kerültek piacra a BRAVIA televíziók új modelljei. 3 sorozat 7 készüléke rendelkezik  4K felbontással, mellettük 6 sorozatban összesen 14 Full HD modell mutatkozik be. Az új BRAVIA tévék a képminőségre helyezik a hangsúlyt: az új X-tended Dynamic Range™ PRO™-nak köszönhetően a képek még erőteljesebbek és világosabbak, mint valaha. A széria csúcsmodellje képminőség szempontjából a BRAVIA X95, melynek X-tended Dynamic Range PRO™ technológiája még erőteljesebb fekete színt, finomabb színátmenetet eredményez.… Tovább »